Työsuojelun asiantuntijapalvelu

[rev_slider alias=”uusi”]

Työsuojelun asiantuntijapalvelu – käytä oma työaikasi siihen, missä olet haka ja anna meidän hoitaa työsuojelu

Pecla Oy tarjoaa työturvallisuuteen ja –suojeluun tarkoitettuja koulutuksia ja työsuojelun asiantuntijapalvelua. Työsuojelun asiantuntijapalvelun avulla hoidat lakisääteiset tehtävät kuntoon ammattilaisen avulla. Asiantuntija hoitaa tarvittavien dokumenttien ja työsuojeluun liittyvän riskikartoituksen, muutossuunnitelman, seurannan ja muiden tarvittavien ohjeiden tai dokumenttien tekemisen yrityksessä. Työsuojelun asiantuntija on voimavara, jonka avulla korjataan ja ylläpidetään yrityksen työturvallisuutta yhteistyössä johdon ja henkilökunnan kanssa. Lisäksi työsuojelulla on merkitystä työmotivaatioon ja ilmapiiriin, kun muutoksia tehdään työntekijöiden työolojen parantamiseksi. Onnistunut työsuojelu kumuloituu parempana tuottavuutena vahinkojen ja sairauslomien vähentyessä. Käyttämällä ulkopuolista asiantuntijaa, hoidetaan nopeasti ja oikein työturvallisuuteen liittyvät velvoitteet kuntoon.

 

Jos haluat ulkoistaa koko työsuojeluun liittyvän suunnittelun ja dokumentoinnin, tarjoamme käyttöösi kaksi eri palveluvaihtoa. Voit myös ostaa yksittäisiä, kuvassa otsikoituja palvelukokonaisuuksia.

 

Ota meihin yhteyttä, niin teemme maksuttoman arviointikäynnin. Käynnin aikana kartoitamme, minkä laajuinen palvelukokonaisuus on yrityksellenne toimivin.