Tieturva 1 – Tiellä tehtävien töiden turvallisuuskoulutuksen peruskurssi. lue lisää..

Tieturva 1 – Tiellä tehtävien töiden turvallisuuskoulutuksen peruskurssi. lue lisää..

Koulutus suoritetaan vuoden 2020 alusta alkaen maksuttomana verkko-opetuksena. Suoritettuasi kurssin, voit tulostaa itsellesi maksuttoman todistuksen. Väyläviraston ohjeiden mukaan tämä todistus riittää työmailla.
Todistus kurssin suorittamisesta on voimassa 5 vuotta verkkokoulutuksen suorituskuukaudesta.

Yritys tietoa

Tavoitteemme on henkilöstön työturvallisuus tiedon parantaminen ja sen myötä tuotannon ja palveluiden laadun kohottaminen. Räätälöidyt koulutukset yrityksille ovat osoittautuneet kannattavaksi sijoitukseksi. Työturvallisuus on tämän päivän avain sana, johon kuuluvat niin perinteinen työturvallisuus kuin hyvinvointi työpaikalla.

Pyrimme luomaan kestävän asiakassuhteen, johon kuuluu luottamus ja toimintavarmuus nyt ja tulevaisuudessa.Useat teollisuus- ja rakennusalan yritykset ovat asiakkaitamme.

Järjestämme työelämän koulutuksia yrityksen tarpeen mukaan mm. nostoapuvälineen tarkastuskursseja.

Avoimia koulutuksia järjestämme ympäri Suomea, joten kaikille koulutuksia hakeville on mahdollisuus osallistua koulutuksiimme.

pieni

WP_000400

Olemme myös Liikenteenturvallisuusvirasto Traficom hyväksymä ammattiliikenteen jatkokoulutus organisaatio.

Järjestämme ammattikuljettajien jatkokoulutusta Trafin hyväksymillä koulutusohjelmilla (ammattipätevyyspäivät/CAP-päivät) mm Hätäensiapu, EA1 ensiapu, Työturvallisuuskortti, Ennakoiva ajaminen, Trukkikoulutus, Työhyvinvointi, asiakaspalvelu , joissa on useita kuljettajille ja kuljetusyrityksille sopivia aiheita.

Tulevat koulutukset Ajankohta Ilmoittautuminen Paikka Hinta Ilmoittaudu