Trafin määräys erikoiskuljetuksista ja erikoiskuljetusajoneuvoista. Astuu voimaan 28.08.2017

Trafin määräys erikoiskuljetuksista ja erikoiskuljetusajoneuvoista. Astuu voimaan 28.08.2017

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi on 24.8.2017 antanut määräyksen Erikoiskuljetukset ja erikoiskuljetusajoneuvot (TRAFI/4592/03.04.03.00/2015). Määräys tulee voimaan 28.8.2017.

Määräys korvaa liikenne- ja viestintäministeriön asetuksen erikoiskuljetuksista ja erikoiskuljetusajoneuvoista (786/2012), joka on kumottu liikenne- ja viestintäministeriön antamalla asetuksella.

Liikenteen turvallisuusviraston määräyksellä tarkennetaan tieliikennelaissa ja ajoneuvolaissa erikoiskuljetuksille ja erikoiskuljetusajoneuvoille säädettyjä vaatimuksia.
Määräyksellä pyritään yhtenäistämään ja selkeyttämään sääntelyä sekä ottamaan huomioon erikoiskuljetusten kansainvälinen käytäntö. Asiakirjat ja määräystä koskeva uutinen löytyy täältä

 

 

 

 

 

 

 

Yritys tietoa

Tavoitteemme on henkilöstön työturvallisuus tiedon parantaminen ja sen myötä tuotannon ja palveluiden laadun kohottaminen. Räätälöidyt koulutukset yrityksille ovat osoittautuneet kannattavaksi sijoitukseksi. Työturvallisuus on tämän päivän avain sana, johon kuuluvat niin perinteinen työturvallisuus kuin hyvinvointi työpaikalla.

Pyrimme luomaan kestävän asiakassuhteen, johon kuuluu luottamus ja toimintavarmuus nyt ja tulevaisuudessa.Useat teollisuus- ja rakennusalan yritykset ovat asiakkaitamme.

Järjestämme työelämän koulutuksia yrityksen tarpeen mukaan mm. nostoapuvälineen tarkastuskursseja.

Avoimia koulutuksia järjestämme ympäri Suomea, joten kaikille koulutuksia hakeville on mahdollisuus osallistua koulutuksiimme.

 

pieni

WP_000400

 

Olemme myös Liikenteenturvallisuusvirasto Trafin hyväksymä ammattiliikenteen jatkokoulutus organisaatio.

Järjestämme ammattikuljettajien jatkokoulutusta Trafin hyväksymillä koulutusohjelmilla (ammattipätevyyspäivät/CAP-päivät) mm Kuljettajien tieturvallisuuskoulutus Tieturva 1, Hätäensiapu, EA1 ensiapu, Työturvallisuuskortti, Ennakoiva ajaminen, Trukkikoulutus, Työhyvinvointi, asiakaspalvelu , joissa on useita kuljettajille ja kuljetusyrityksille sopivia aiheita.

 

 

Tulevat koulutukset Ajankohta Ilmoittautuminen Paikka Hinta Ilmoittaudu